چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 218865
    تاریخ انتشار: 11/بهمن/1399 - 09:40

    توصیه‌ای به سهامداران زیان‌دیده/ چرا در بورس بمانیم؟

    از دوران اوج شاخص بورس یعنی مرداد ماه امسال تاکنون بیش از یک سوم از میزان شاخص بورس کاهش یافته است. با این حال برخی از افراد همچنان اصرار بر ماندن در این بازار دارند و به آن خوشبین هستند.

    توصیه‌ای به سهامداران زیان‌دیده/ چرا در بورس بمانیم؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازتجارت نیوز؛از دوران اوج شاخص بورس یعنی مرداد ماه امسال تاکنون بیش از یک سوم از میزان شاخص بورس کاهش یافته است. با این حال برخی از افراد همچنان اصرار بر ماندن در این بازار دارند و به آن خوشبین هستند. در هفته اخیر نیز با تغییر ریاست سازمان بورس کمی امیدها برای آغاز برخی تغییرات زنده شده است. چرا هنوز برخی اصرار دارند در بورس بمانند؟

    دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تغییر مدیریت سازمان بورس و اراده مجلس و دولت برای ساماندهی بازار سرمایه شرایط بهتری را برای سهامداران رقم خواهد زد از مردم خواست که فعلا سرمایه خود را از بورس خارج نکنند.

    بهزاد رحیمی با اشاره به وضعیت بازار سرمایه گفت: دولت نباید به این بازار ورود پیدا می کرد؛ چرا که روابط اقتصادی در بورس بر اساس عرضه و تقاضا تنظیم می شود و خود سهامداران باید نسبت به چگونگی تنظیم این روابط تصمیم می گرفتند، پس از نظر من ورود دولت به بازار سرمایه اقدامی اشتباه بود.

     

    وی افزود: اگر از ابتدا قرار بود دولت به این بازار ورود کند مردم به سراغ بانک ها می رفتند سرمایه خود را سپرده گزاری بانکی می کردند؛ اگرچه قصد ندارم دولت را مقصر اصلی این شرایط بازار سرمایه بدانم ولی به هر جهت ورود دولت به بازار سرمایه تبعاتی را به دنبال داشت، معتقدم ضعف مدیریت و نبود شفافیت در این بازار از جمله دلایلی است که به ایجاد چنین شرایطی دامن زد.

    نماینده مردم سقز و بانه در مجلس بیان کرد: متاسفانه سیاست مالی دولت برای این بازار دوام نیاورد و چنین شرایطی در بازار سرمایه ایجاد شد، اکنون نیز مردم و سهامداران دچار ضرر و زیان شدند و نگران هستند؛ اگرچه با تغییر مدیریت سازمان بورس و اراده برای بازنگری در مدیریت این بازار امیدواریم با رشد شاخص ها شرایط بهتری را شاهد باشیم.

    دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم که تاکنون دچار ضرر شدند حال به آنها توصیه می کنم به این موضوع که هرکجا جلوی ضرر را بگیریم منفعت است توجه نکنند تا ان شاءالله باری دیگر شاهد رشد شاخص ها و بازگشت سرمایه باشیم، باید به این بازار اعتماد کنیم؛ چراکه چاره ای نیست، خود من معتقدم نباید سرمایه ها را از این بازار خارج کرد؛ چرا که امیدواریم با تغییر مدیریت و همچنین اراده مجلس و دولت برای تغییر شرایط، بازار بهتری را تجربه کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما